PROFYLAKSE (UNDERSØKELSE + TANNRENS)

Profylakse er det viktigste vi må gjøre sammen for å minske risikoen for at du får tannsykdommer og andre sykdommer som diabetes og hjertesykdommer. For noen er det nok å få en sjekk annethvert år, mens andre trenger å gå til tannlegen en gang hver tredje måned. Det anbefales at man får undersøkt tenner og munnhule hos tannlege eller tannpleier regelmessig.Regelmessig kontroll og profylakse øker din helse og livskvalitet. Ved regelmessige kontroller og undersøkelser, kan vi forebygge store skader og store kostnader. Det er ikke bare helsemessige, men også kosmetiske fordeler.

Dersom du føler ubehag ved å gå til tannlege, kan du gi oss beskjed om dette når du bestiller time og vi vil sette av ekstra tid til deg.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende profylakse og forebygging.

 

TANNRENS

Tannstein er veldig vanlig og dannes når bakterier og plakk på tennene kommer i kontakt med spyttet, og legger seg på tannflaten som et hardt belegg. Tannrens er nødvendig for å opprettholde en god munnhygiene og sunne tenner. Formålet med en tannrens er å behandle og forhindre bakterielle akkumulering og forebygge tannsykdommer. Hvis plakk og tannstein ikke fjernes med jevne mellomrom, risikerer du å få alvorlige problemer med tennene.

Vi bruker EMS PLANLESS SCALER: NO PAIN - forsiktig på pasient med være unik teknologi. Vi fjerner supragingival(over tannkjøttet) og subgingival(under tannkjøttet ) tannstein.

AIRFLOW(saltblåsing), luftpolerer for fjerning av belegg og missfarginger med natriumbikarbonatpulver. Høy komfort med god ergonomi og bra innsyn over behandlingsområdet. Takket være dette kan tennene få tilbake sin naturlige hvite farge, glatthet og glans.