ENDYMED

ENDYMED 3DEEP

EndyMed 3DEEP® er et FDA godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens (RF) for effektiv og trygg hudforbedring. Radiofrekvens er en del av det elektromagnetiske spekteret vi omgir oss med til daglig. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling. Behandling med radiofrekvens passer for alle hudtyper og etnisiteter.

EndyMeds innovative 3DEEP® teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden, med minimal ubehag og risiko. EndyMed tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens ønsker og behov. En kombinasjon av forskjellige behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat. Energien fra EndyMed 3DEEP® varmer opp vannmolekylene i huden og vil gi et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som over tid gir en økt produksjon av kollagen og en synlig hudoppstramming.

EndyMed 3DEEP® bidrar til å:

  • Redusere rynker og fine linjer

  • Bedre akne og aknearr

  • Gi en strammere hud

  • Bedre hudens tekstur og porer

  • Behandle strekkmerker og arr

  • Redusere cellulitter

Hudoppstramming med fokusert radiofrekvens:


EndyMed 3DEEP® tilbyr hudoppstramming og figurforming med fokusert radiofrekvens. Dette er en behandling med lite ubehag og ingen nedetid. Du kan gjenoppta daglige gjøremål direkte etter behandlingen.
EndyMed 3DEEP® skiller seg ut fra andre radiofrekvensbehandlinger ved å levere energien dypt i huden uten å overopphete hudoverflaten. Det er derfor ikke nødvendig å kjøle ned huden under behandlingen. Resultatet er en umiddelbar synlig oppstramming av huden, samt en langsiktig økning av kollagenproduksjonen. Det anbefales 6-8 behandlinger for best resultat.

 

 

FSR – Fraksjonell behandling med EndyMed 3DEEP®:


EndyMeds fraksjonelle RF-teknologi kombinerer behandling av hudens overflate samtidig som en oppnår en oppvarming av underhuden. Ved å skape en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer mer kollagen. Behandling med FSR gir i tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer. Resultatet blir en strammere, jevnere hud med ungdommelig glød. Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. De fleste kjenner bare en lett varme i huden.
Fordi noen av cellene i overhuden blir «skadet» i behandlingen, vil man være litt rød og få en lett skorpedannelse som forsvinner etter ca tre til seks dager. Det er vanlig med en til tre behandlinger med ca fire ukers mellomrom.
 

Intensif - Microneedling med radiofrekvens


EndyMed Intensif Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier; radiofrekvens og mikronåler. Mikronålene er gullbelagte høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker. Behandlingen gir svært god effekt på oppstramming av huden, reduksjon av akne og aknearr, samt forbedring av hudens struktur.
I tillegg gir Intensif gode resultater på dypere rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi. Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca fire ukers mellomrom.

 

 

PRISER